CONTACTEER ONS

Feestverlichting

Professionele verlichting voor buiten

Feestverlichting voor buiten

Onze specialisatie

Bent u op zoek naar de gepaste kerstverlichting (LED) voor uw gevel of zoekt u samen met uw bestuur een mooie straatversiering dan kan Lysen u de juiste oplossing bieden in functie van uw budget.

 

Ons assortiment feestverlichting

Eigen ontwerp en productie

Wij voorzien een ontwerp op maat. Na goedkeuring van het ontwerp kan onze firma de gewenste aantallen LED-verlichtingen produceren.

Montage

Lysen heeft alle materialen en kennis in huis om de feestverlichting op een veilige en doelmatige manier te monteren in straten, op gemeentehuizen, rondom parken etc.

Stockage en onderhoud

Onze ruime magazijnen laten het toe om al uw feestverlichting op een correcte manier te stockeren. Dankzij het nodige onderhoud schittert alles ook de volgende kerstperiode weer.

Feestverlichting huren & kopen

Je kan al onze kerstverlichting en feestverlichting huren en kopen. De voordeligste optie hangt af van uw specifieke wensen. We zetten ons graag mee in om de beste oplossing voor uw uitdaging te vinden.

Feestverlichting & Kerstverlichting

De meeste feestverlichting wordt opgehangen in de kerstperiode. Lysen specialiseert zich in kerstverlichting voor buiten. We voorzien dit voornamelijk voor steden en gemeenten. Als team staan we klaar van ontwerp van jouw kerst- en feestverlicthing, de plaatsing en opslag doorheen het jaar. Zo bent u gerust dat uw kerstverlichting in optimale conditie klaar is voor het eindejaar.

KM feestverlichting

Kerstverlichting items

Jaar ervaring

Onze Feestverlichting

Professionele Feestverlichting & Kerstverlichting voor buiten

Dankzij onze jarenlange ervaring kan u op ons rekenen voor de correcte plaatsing, stockage en onderhoud van al uw feestverlichting. Denk daarbij aan feestverlichting voor in de boom, straatoverspanningen, versiering van gevels en pleinen, paalmotieven, kerstbomen en kerstdecoratie. Voor ieder project voorzien we professionele verlichting voor buiten.

boomversiering

Wie denkt aan Kerstmis, denkt automatisch aan kerstbomen.

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het uitlichten van uw kerstbomen? Contacteer ons vrijblijvend! Maar waarom kerstbomen plaatsen als er mooie bomen aanwezig zijn die versierd kunnen worden tijdens de kerstperiode. Een boom met lichtjes is razend populair en zorgt voor een schitterend resultaat.

Ons team van specialisten versiert jaarlijks honderden bomen en struiken op tal van pleinen en in vele straten doorheen heel België. Door onze jarenlange ervaring hanteren we de juiste aanpak voor een veilige montage van de kerstverlichting in bomen. Laat dus niet zomaar wat ledlinten in bomen plaatsen maar kies voor een gespecialiseerde aanpak waar de boom ten allen tijde gevrijwaard blijft van schade door oncorrecte montage van kerstverlichting.

GALERIJ

Straatoverspanningen

Onze talloze voorbeelden en realisaties liegen er niet om. Lysen is specialist in het omtoveren van donkere straten en pleinen tijdens de eindejaarsperiode. Met onze schitterende straatoverspanningen, boomversieringen en paalmotieven slagen we er in om het feestgevoel aan de vooravond van Kerstmis op te roepen.

Niet alleen in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant, maar in elke belgische provincie, kunnen de inwoners van talloze steden en gemeenten genieten van de kerstverlichting geplaatst en ontworpen door Lysen.

GALERIJ

Paalmotieven

In combinatie met onze straatoverspanningen vormen de paalmotieven de basis om een stads- of dorpskern om te toveren tijdens de kerstperiode.

Want zeg nu zelf, niets is toch gezelliger dan door de verlichte winkelstraten kuieren tijdens de eindejaarsperiode? Tal van steden en gemeenten doen daarom jaarlijks een beroep op Lysen voor de montage van verlichte paalmotieven. Samen met de klant, gaan we steeds op zoek naar de best passende kerstverlichting.

Onze klanten hebben de keuze uit talloze bestaande paalmotieven, maar vaak wordt een element op maat uitgewerkt. Zowel voor de creatie, het onderhoud, de stockage en de montage kunt u bij Lysen terecht.

GALERIJ

Gevelversiering

Of u nu op zoek bent naar guirlandes, lichtgordijnen, sneeuwimitatie of kerstelementen zoals sterren en pijlen, bij Lysen ben je aan het juiste adres voor kerstverlichting & feestverlichting.

Onze firma fleurt al jaren diverse kerstmarkten, gevels en pleinen op tijdens de kerstperiode. Op vraag van gemeentebesturen werken wij vooraf eerst een simulatie uit met bestaande of nieuwe elementen. Na goedkeuring gaan we reeds vroeg in het najaar aan de slag voor het professioneel plaatsen van alle kerstdecoratie op gevels, markten en pleinen. Door de combinatie van ons gespecialiseerde team en onze eigen hoogwerkers wordt de plaatsingstijd tot een minimum herleid.

GALERIJ

Kerstdecoratie

Naast kerstverlichting in de vorm van geveldecoratie of straatoverspanningen, kan je bij Lysen ook terecht voor het huren of kopen van losse verlichte elementen. Dit in de vorm van tradionele kerstbomen, 3D kerstbomen, kerststerren, sculpturen op maat of heerlijk fantasierijke vormen. Al ons materiaal is van de hoogste kwaliteit en gegarandeerd weersbestendig. Indien gewenst, zorgt onze plaatsingsdienst voor een vakkundige montage van de elementen zodat u heel de kerstperiode kan genieten van uw kerstverlichting.

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor een prijs op maat voor het realiseren van uw wensen.

GALERIJ

Professionele Kerstverlichting

U kan bij Lysen terecht voor kerst- en feestverlichting (buiten). Van groot tot klein voorzien we versiering op maat.

Kerstverlichting voor buiten

Al onze elementen worden professioneel geïnstalleerd (buiten). U ontvangt op voorhand een simulatie van de verlichting. Zo werken we aan kerstverlichting om trots op te zijn.

Feestverlichting FAQ

Lysen verzorgt het totale plaatje. U kan beroep doen op onze expertise voor buitenverlichting van planning tot effectieve uitvoering.

Wat is de levertermijn?

De levertermijn is sterk afhankelijk van uw wensen. Standaard kerstverlichting kunnen we zo uit het magazijn halen, voor een element op maat gaan we eerst aan de slag met het design. Idealieter bestelt u uw feestverlichting voor juli. Zo kunnen we een vlotte plaatsing garanderen.

Hoeveel verbruikt de feestverlichting?

Het verbruik van onze kerstverlichting is sterk afhankelijk van het aantal lampjes. We gebruiken steeds LED-lampjes in onze feestverlichting. Hierdoor beperken we het verbruik tot een minimum. Al onze verlichting is geschikt voor buiten gebruik.