lysen feestverlichting schoorsteenrenovatie logo transp

CONTACTEER ONS

Seizoensdecoratie

Een gezellige buurt, het hele jaar door

Decoratie voor buiten

Met & zonder verlichting

Ontdek onze buitendecoratie voor alle seizoenen. Zowel met als zonder verlichting in verwerkt. Zo is uw straat het hele jaar door versierd.

Gedaan met grauwe straten, onze seizoensdecoraties draaien het hele jaar mee voor een vrolijke buurt.

Zomerdecoratie Buiten
Verlichte Seizoensdecoratie buiten bij avond
Paraplu straatversiering Zomer & Lente
Versierde straat decoratie - Lampionnen boven straat

Eigen ontwerp en productie

Wij voorzien een ontwerp op maat. Na goedkeuring van het ontwerp kan onze firma de gewenste aantallen produceren.

Montage

Lysen heeft alle materialen en kennis in huis om de seizoensdecoratie op een veilige en doelmatige manier te monteren in straten, op gemeentehuizen, rondom parken etc.

Stockage en onderhoud

Onze ruime magazijnen laten het toe om al uw seizoensdecoratie op een correcte manier te stockeren. Dankzij het nodige onderhoud schittert alles ook het volgende jaar weer.

Seizoensdecoratie Huren & Kopen

U kan al onze seizoensdecoratie huren en kopen. De voordeligste optie hangt af van uw specifieke wensen. We zetten ons graag mee in om de beste oplossing voor uw uitdaging te vinden.

Pasen & Valentijn

Ook voor feestdagen doorheen het jaar hebben we afgestemde decoratie stukken. Ieder element kan zonder problemen buiten staan. Indien gewenst verwerken we LED-licht doorheen het stuk zodat je ook s’avonds extra sfeer creëert.

Stukken

Jaar ervaring

Professionele Buitenversiering

Lysen voorziet u van decoratie stukken voor ieder seizoen. Zo is uw buurt het hele jaar door versierd. Gedaan met kale straten en saaie buurten.

Hippe seizoensdecoratie

Dankzij onze seizoensdecoratie toveren we uw buurt in no-time om tot een hippe buurt.

Seizoensdecoratie FAQ

Lysen is voorzien van een groot assortiment verschillende decoratie stukken. Zo vind jij voor iedere gelegenheid de passende decoratie. Denk aan Seizoenen en speciale gelegenheden als Pasen, Valentijn, …

Wat is de levertermijn?

Afhankelijk van uw wensen en noden gaan we aan de slag. Kiest u voor stukken op maat dan loopt de levertermijn op. We bezorgen u graag een levertermijn bij uw offerte.